polish faruri iasi

Polish Faruri în Iași de la A la Z la MRG Detailing

Ai nevoie de un Polish Faruri? Dacă consideri că a venit timpul pentru îmbunătățirea stării farurilor tale, poți veni direct la MRG Detailing și rezolvăm rapid, ușor și profesionist.

Totuși, dacă serviciile de detailing auto Iași nu sunt ceea ce cauți, ești din altă localitate ori chiar îți dorești să îți testezi abilitățile de a face această muncă acasă, mai jos îți oferim un ghid de la A la Z pentru polish faruri, care îți va lămuri toate curiozitățile în privința acestei necesități.

De ce să faci o recondiționare sau un polish la faruri?

Mașina este un obiect rezistent și dur, desigur, dar asta nu îl face invincibil. De aceea, din cauza factorilor din mediul exterior, farurile pot ajunge să fie afectate, iar acest lucru se concretizează într-o mătuire inestetică și zgârieturi. Desigur, nu e vorba doar de partea estetică a acestei afectări a farurilor, ci și de împiedicarea vizibilității pe timp de noapte, lucru care poate prejudicia condițiile de siguranță pe carosabil atât pentru tine cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

inainte si dupa polish faruri la MRG Detaling Iasi

Când ar trebui să faci un polish la faruri? 

Pentru o astfel de operațiune nu există o dată standard, de exemplu, de două ori pe an. Mai degrabă e o treabă care se face la nevoie.

Ori de câte ori vă spălați mașina, ori cu fiecare zi care trece, farurile se deteriorează și se mătuiesc din ce în ce mai tare, așa că ar fi o idee bună să mai aruncați ocazional un ochi la aspectul lor.

Cât Costă să faci un polish la faruri?

Un detaliu care nu ar trebui să vă impacienteze este prețul acestui serviciu. Nu este o investiție colosală, nu vă aduce ,,gaură în portofel” și merită pe deplin.

La MRG Detailing, avem unele dintre cele mai atrăgătoare pachete de polish faruri din Iași, chiar și în privința prețurilor. Acestea sunt în jur de 150-200 Lei și pot varia în funcție de mărimea farurilor și de starea acestora.

De ce să apelezi la MRG Detailing și să nu faci acasă

Desigur, lucrul făcut cu mâna ta este cel mai bun. Știm cu toții asta și în multe situații probabil chiar așa și este. Dar avem argumente destul de convingătoare pentru a vă demonstra de ce este de preferat să apelați la specialiștii de la MRG Detailing.

În primul rând, șansele să nu ajungeți la rezultatul dorit sunt mult mai mari dacă vă încumetați să faceți asta singuri, motiv pentru care după ce ați dat bani pe materiale de lucru veți cheltui încă o sumă pentru a ruga un specialist să vă rezolve problema.

În al doilea rând, un polish la faruri făcut de o persoană neexperimentată se poate concluziona în stricarea farului, iar un far e clar mai scump decât un poliss.

Pașii procesului de polish faruri 

Dar dacă chiar vrei să faci polish la faruri tu, acasă, iată procesul de Polish Faruri în câțiva pași

I. Izolarea zonelor din jurul farurilor cu bandă de mascare;

II. Șlefuirea farurilor manuală cu hârtie abrazivă de diferite granulații;

III. Finisarea farurilor prin metoda de fumigație cu polimeri sau prin polish cu pastă dedicate.

Chiar dacă sunt numai trei pași mari și lați, aceștia nu ar putea fi făcuți fără materialele necesare.

Materialele necesare pentru polisarea farurilor acasă

Ca prim aspect, fii conștient că mătuirea farurilor este rezultatul spălării cu spumă active ce au soda caustica in compoziție și datorită condițiilor de drum nefavorabile. Nu, nu trebuie să schimbi farul din această cauză, ci doar să îi dai un polish, iar materialele pentru a putea face asta de acasă sunt următoarele:

• Banda de mascare – pentru izolarea caroseriei din jurul farului, cu scop de protecție;

• Hârtie cu șmirghel de granulație variabilă între 800 și 3.000 in funcție de starea farului;

• O lavetă din microfibră;

• O sticlă goală cu pulverizator, cum sunt cele de la soluția pentru spălat geamurile, pentru a o umple cu săpun lichid și apă cu scop de lubrifiere. Soluția obținută, va ajuta șmirghelul să alunece mai ușor și mai fin pe suprafața farului, necauzând zgârieturi de adâncime;

• Un tub de pastă mediu și unul de finish, special pentru polish pentru îndepărtarea urmelor lăsate de șmirghel dar și pentru lustruirea farului;

* O mașina de polish orbitala ;

* Doua pad-uri (mediu si finish);

Precauții

Dacă totuși vă încumetați să faceți un polish la faruri acasă, vă recomandăm să fiți precauți în ceea ce privește produsele pe care le folosiți, calitatea acestora oferind rezultatul final. De asemenea, nu fiți mult prea dur în ce privește mătuirea cu șmirghel – nu vreți să cauzați ,,șanțuri” în sticla farului – e o operațiune ușoară, dar trebuie făcută cu multă răbdare și grijă.

CONTACT

Te așteptăm la o sesiune de polish faruri în Iași, Baza 3 la MRG Detailing – apelează rapid pentru programare: 0726 291 290 sau completează pagina de programare și te sunăm noi.

Distribuie