Despre MRG Detailing

Cine suntem

MRG Detailing

De multe ori, o spălare normală nu este suficientă pentru a păstra imaginea impecabilă a autovehiculului pe care îl conducem. Și ca să poți să ții capul sus, mașina nu trebuie doar să arate bine, trebuie să arate perfect. Obsesia pentru domeniul auto, orele întregi petrecute în acumularea informațiilor și pasiunea pentru cele mai mici detalii au dus la crearea MRG Detailing. 

Suntem o echipă de oameni ce își transpun pasiunea în munca de zi cu zi, generând rezultate excelente.

Și poate mai avem noi de lucrat până ajungem la nivelul Versace. Dar cum de la ei un client nu are voie să iasă șifonat, nici din atelierul nostru nu poate ieși o mașină dacă nu e țiplă.

de ce Noi?

La MRG Detailing, mașina ta va fi tratată cu seriozitate, în detaliu și fără scurtături. Fiecare serviciu de detailing este realizat la un nivel corespunzător, iar mașina va fi tratată și uscată în interiorul atelierului – nu în parcare, nu în curte, nu în ploaie, ori alte condiții care afectează rezultatul final.

Suntem alături de fiecare client al nostru prin servicii flexibile și comunicare promptă.

Sistemul nostru de programări ne permite să ne eficientizăm fluxul de lucru, astfel încat mașina ta va fi mereu gata la timp.

Munca noastră. Poze înainte și după.

polsih auto iasi polsih auto iasi preturi
curatare interior auto iasi curatare interior auto iasi pret

CE SPUN CLIENȚII MRG DETAILING IAȘI

Costelush Ambrozie
Costelush Ambrozie
@CostelushAmbrozie
Read More
Profesionalism, calitate si daruire! Am ramas profund impresionat de calitatea serviciilor, a produselor si echipamentului si nu in ultimul rand al personalului. Oameni pregătiți, cu foarte mult bun simt si cu un respect deosebit pentru ceea ce fac. Am avut pentru prima data certitudinea lucrului bine facut! Tot respectul pentru munca si devotamentul depus!!!
Razvan Calinescu
Razvan Calinescu
@RazvanCalinescu
Read More
Un detailing de interior exceptional am primit o masina curata din toate punctele de vedere(inclusiv exteriorul a avut parte de o spalare mai in detaliu). Nici nu vreau sa merg cu ea tocmai ca sa nu o murdaresc la loc. Recomand si pentru profesionalism si promptitudinea oferita.
Cristi Diaconu
Cristi Diaconu
@CristiDiaconu
Read More
Un baiat deosebit, atent la detalii, curata si in locuri unde nu te-ai fi așteptat, recomand!
Bogdan Cotică
Bogdan Cotică
@BogdanCotică
Read More
Un nivel de profesionalism cum rar am întâlnit. Implicare, comunicare și atenție la detalii - ireproșabile. La câteva zile după serviciile de detailing am primit o spălare gratuită. Merită să precizez faptul că fiind o zi foarte aglomerată la cabinet, Alexandru m-a ajutat prin a veni personal și a lua mașina la atelierul său. Recomand cu încredere! Personal pot spune că am găsit locul perfect pentru întreținerea estetică a mașinii mele. Mulțumesc!
Theo M
Theo M
@ TheoM
Read More
Super faina facuta treaba 10 din 10.
Previous
Next